Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

VIDEO: Αγάπη μου, δεν έβρισκα να παρκάρω…

http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/11/07/17/232151.jpg?w=400&f=bicubicΚαι άντε να πεις μετά, ότι δεν τον πιστεύεις…
Οποιοσδήποτε –ή οποιαδήποτε- αποκτήσει το πρώτο αυτοκίνητο-αεροπλάνο μπορεί να χρησιμοποιήσει τη γνωστή δικαιολογία και να την εννοεί!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Λέγεται Terrafugia Transition και αναμένεται να κυκλοφορεί στους …δρόμους-αιθέρες της Βρετανίας έως το 2016, αφού την Κυριακή δόθηκε η άδεια για τη μαζική του παραγωγή.
Είναι το πρώτο διθέσιο αυτοκίνητο-αεροπλάνο και μπορεί να σας μεταφέρει έως το φούρνο της γειτονιάς σας, πολύ άνετα. Απλά, το χρησιμοποιείτε στο δρόμο.
Αν πάλι θέλετε να πεταχτείτε λίγο πιο μακριά –και βιάζεστε- κανένα πρόβλημα! Για 500 μίλια, είστε εξασφαλισμένοι. Μπορείτε να …τη δείτε Optimus Prime από τα Transformers, να πατήσετε ένα κουμπί και να ταξιδέψετε με 115 μίλια/ώρα στους αιθέρες!
Και αν φοβάστε ότι δεν θα τα καταφέρετε, κανένα πρόβλημα! Με, μόλις, 20 ώρες δοκιμαστικών πτήσεων έχετε και το απαραίτητο δίπλωμα, αν και θα είναι λιγάκι δύσκολο να σας σταματήσουν για …υπερβολική ταχύτητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου